Blakläder - Metaalnet

end-logo

Blakläder

De uitdaging voor topmerk Blakläder is om producten te ontwikkelen die het dagelijks leven makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Goed gekleed, netjes en veilig, voor binnen en buiten. De echte werkkleding komt van Blakläder!

Blakläder Waterafstotende Chauffeursbroek

Twee zakken aan de voorkant, achterzakken met flappen en drukknopen, telefoonzakje, houder voor pasjes, 3-delig potloodzakje. Dat is wat de Waterafstotende Chauffeursbroek allemaal bezit. Gemaakt van speciale hooggewaardeerd materiaal waardoor de broek het overgrote deel van het water absorbeert en je dus volledig droog blijft. Ook zit er nog 50 mm reflecterende band op. Ideaal voor mensen die ongeacht het weer af en toe buiten zullen zijn.

Beschermende kleding Hydrowear

Hydrowear is een van de snelst groeiende werkkleding merken. Sinds 2001 is het op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Hydrowear ontwerpt zelf,ontwikkelt en vervaardigt hoogwaardige en duurzame bedrijfskleding. Dit wordt gekenmerkt door het hoge draagcomfort met zeer veel nuttige details in de kleding zelf verwerkt. In Nederland wordt de kleding gedistribueerd door Texowear B.V gevestigd in Emmen en is verkrijgbaar via een dealernet verspreid over heel Nederland.

Alliante met Paredes Footwear

Sinds 2010 vormt Gebra Shoes een tactisch bondgenootschap met Paredes Footwear. Paredes onderscheidt zich door producten te leveren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en goede service. Ook wordt er gezorgd voor producten voor de markt in de Benelux, Gebra Shoes zorgt voor distributie van exclusieve Paredes producten. Naast de samenwerking bereiken zij dus ook een andere markt.

Vragen? Bel de Proforto klantenservice

Bij Proforto vind je een ruime keuze aan allerlei verschillende soorten werkkleding. Het assortiment wordt, waar nodig is, uitgebreid. Met vragen of opmerkingen over een bepaald product kunt u contact opnemen met de Proforto klantenservice. De Proforto klantenservice is iedere werkdag geopend tussen 09.00-17.00. Hier kunt u terecht met vragen en wordt u geholpen of wordt er advies gegeven. De klantenservice zal je verder helpen zodat je de juiste keuze maakt.

RELATED POSTS

Werkschoenen van Emma Footwear-image

Werkschoenen van Emma Footwear

Ben je op zoek naar werkschoenen, kijk dan eens naar de werkschoenen van Emma Footwear. Emma schoenen zijn gemaakt voor intensief gebruik, kennen de perfecte pasvorm en zijn ook no...

Read moreRead more
Tricorp werkkleding voor de beste beschermin-image

Tricorp werkkleding voor de beste beschermin

Het uitvoeren van lichte of zware werkzaamheden is geen probleem met Tricorp werkkleding. Tricorp werkkleding staat voor veiligheid, duurzaamheid en comfort en voor alle werkzaamhe...

Read moreRead more
Ga veilig aan het werk, denk aan veiligheidskleding!-image

Ga veilig aan het werk, denk aan veiligheidskleding!

Het team van Proforto zorgt er dagelijks voor dat jij de beste aankopen kunt doen via onze webshop. Bij alle geselecteerde merken wordt een kwaliteitsscan gedaan, zodat jij veiligh...

Read moreRead more

Leave a comment


Post commentPost comment

Laatste berichten
Laatste reacties
Populair artikel