Ga veilig aan het werk, denk aan veiligheidskleding! - Metaalnet

end-logo

Ga veilig aan het werk, denk aan veiligheidskleding!

Het team van Proforto zorgt er dagelijks voor dat jij de beste aankopen kunt doen via onze webshop. Bij alle geselecteerde merken wordt een kwaliteitsscan gedaan, zodat jij veiligheidskleding kunt kopen die ook écht zorgt dat je veiliger naar je werk gaat. Door het ruime assortiment, slaag je gegarandeerd voor een outfit.

Orcon Workwear

Het merk Orcon heeft al jarenlang ervaring en kennis opgedaan op het gebied van veiligheidskleding.  De ervaring en kennis is opgedaan door te blijven innoveren en onderzoek te doen. Er is veel onderzoek gedaan naar de meest geavanceerde stoffen en materialen, zodat Orcon hoogwaardige veiligheidskleding kan leveren. De kleding zorgt ervoor dat jij met een gerust gevoel naar je werk kunt gaan!

 Jobman

Comfortabel, duurzaam en functioneel zijn de kernwaarden van het merk Jobman. Het merk is uitsluitend verkrijgbaar via een besloten internationaal netwerk van geautoriseerde distributeurs, zoals Proforto.nl. De materialen die Jobman gebruikt worden veelvuldig getest in een laboratorium, zodat veeleisende vakmensen tevreden zijn over de producten.

Result Work-Guard

Bij Proforto.nl vind je een zeer brede collectie veiligheidskleding van Result, zoals bodywarmers, broeken, accessoires, vesten en regenkleding. RESULT Werk-Guard producten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, waaronder twee-tonen, die het beeld van het professionele personeel zal versterken.

Fristads Kansas

Fristads Kansas heeft ruim 170 jaar ervaring in de branche. Het merk is één van de grootste producenten van veiligheidskleding met strenge kwaliteitseisen. Fristads legt de focus bij het ontwerpen op de vakmensen en hun werkterrein.  Het bedrijf vindt dat je lichaam werktuig nummer #1 is. Daarom is de veiligheidskleding functioneel, veilig en beschermend op de juiste plekken van het lichaam.

Fristads Kansas zorgt ervoor dat iedere werker beter kan presteren en zorgeloos naar zijn of haar werk kan gaan. De producten van Fristads Kansas zijn gecertificeerd en voldoen aan de strikte veiligheidseisen van de industrie.

RELATED POSTS

Blakläder-image

Blakläder

De uitdaging voor topmerk Blakläder is om producten te ontwikkelen die het dagelijks leven makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Goed gekleed, netjes en veilig, voor binne...

Read moreRead more
Tricorp werkkleding voor de beste beschermin-image

Tricorp werkkleding voor de beste beschermin

Het uitvoeren van lichte of zware werkzaamheden is geen probleem met Tricorp werkkleding. Tricorp werkkleding staat voor veiligheid, duurzaamheid en comfort en voor alle werkzaamhe...

Read moreRead more
Waarom moet u een goede werkbroek kiezen voor uw personeel?-image

Waarom moet u een goede werkbroek kiezen voor uw personeel?

Het dragen van een werkbroek kan verschillende redenen hebben. Je wilt bijvoorbeeld je eigen kleding niet vies hebben maar het kan ook voor de veiligheid zijn. Zo zijn er mensen di...

Read moreRead more

Leave a comment


Post commentPost comment

Laatste berichten
Laatste reacties
Populair artikel