Mascot, betaalbare werkkleding voor harde werkers - Metaalnet

end-logo

Mascot, betaalbare werkkleding voor harde werkers

Mascot werkkleding is er in allerlei kleuren en maten. In elke situatie worden er andere eisen aan werkkleding gesteld en daarom heeft Mascot verschillende kledinglijnen waaronder de vele producten geschaard kunnen worden. Maak hieronder kennis met deze kledinglijnen en ga vervolgens naar proforto.nl om meteen je kleding naar keuze te bestellen waarbij je natuurlijk profiteert van onze kennis en service!

Mascot Unique

Stijvolle, tweekleurige en comfortabele werkkleding van Tencel. Deze kledingstukken zijn voorzien van handige details. Geschikt voor industrieel wassen. Deze lijn is vooral geliefd onder werknemers in de industrie en de bouw. Er zijn ook wintervarianten verkrijgbaar.

Mascot Crossover

De verzamelcollectie voor basis werkkleding. Deze lijn omvat T-shirts, sweatshirts en polo’s als ook isolerend en antibacteriaal ondergoed. Door de veelzijdigheid is deze Mascot werkkleding geschikt voor de hele beroepsbevolking.

Mascot Rocks

Modieuze en duurzame werkkleding die gemaakt is van vernieuwende materialen. Denk hierbij aan werkbroeken van Tencel, modieus vormgegeven shirts en warme jassen. Speciaal voor mensen die niet alleen veilige kleding willen, maar er ook nog fraai uit willen zien.

Mascot Young

Deze Mascot werkkleding is functioneel en met een moderne pasvorm vormgegeven wat voor veel bewegingsvrijheid zorgt. De kleuren zijn vernieuwend en de kleding is verder voorzien van contrasterende oranje stiksels. Deze kledinglijn omvat shorts, werkbroeken in verschillende lengtes en bovenkleding, van monteursvesten tot winterjacks. Vooral in de bouw zijn deze producten geliefd. De ergonomische pasvorm maakt deze kleding ook geschikt voor vrouwen.

Mascot Hardwear

Een uitgebreide collectie van slijtvaste werkkleding. De kleding heeft een robuuste uitstraling en biedt grote bewegingsvrijheid.
Producten in deze lijn zijn verschillende soorten broeken – shorts, driekwartbroeken en werkbroeken – en bovenkleding, van monteursvesten tot winterjassen.
Deze kledinglijn is favoriet onder werknemers in de bouw die er hun eigen stijl op nahouden en dit met hun werkkleding willen uitstralen. De ergonomische pasvorm maakt deze kleding ook geschikt voor vrouwen.

RELATED POSTS

Blakläder-image

Blakläder

De uitdaging voor topmerk Blakläder is om producten te ontwikkelen die het dagelijks leven makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Goed gekleed, netjes en veilig, voor binne...

Read moreRead more
Tricorp werkkleding voor de beste beschermin-image

Tricorp werkkleding voor de beste beschermin

Het uitvoeren van lichte of zware werkzaamheden is geen probleem met Tricorp werkkleding. Tricorp werkkleding staat voor veiligheid, duurzaamheid en comfort en voor alle werkzaamhe...

Read moreRead more
Ga veilig aan het werk, denk aan veiligheidskleding!-image

Ga veilig aan het werk, denk aan veiligheidskleding!

Het team van Proforto zorgt er dagelijks voor dat jij de beste aankopen kunt doen via onze webshop. Bij alle geselecteerde merken wordt een kwaliteitsscan gedaan, zodat jij veiligh...

Read moreRead more

Leave a comment


Post commentPost comment

Laatste berichten
Laatste reacties
Populair artikel